Nordens ledande mötesplats för framtidens hälsa, vård och omsorg

Vitalis är Nordens ledande mötesplats för framtidens hälsa, vård och omsorg med fokus på e-hälsa, välfärdsteknik och innovation. Här möts branschens viktigaste aktörer inom offentlig sektor, akademi, politik och näringsliv för att främja utvecklingen av en hållbar hälso-och sjukvård.

Med över 6000 medverkande, ca 350 programpunkter och 250 utställare är Vitalis en årlig kraftsamling för alla som vill vara med och forma morgondagens vård och omsorg.

Välkommen att delta i diskussionen om utmaningar, lösningar och hur visioner blir verklighet!


Vitalis 2024 inleds med en Opening Keynote på måndag den 13 maj, följt av konferensprogram och utställning den 14-16 maj. Välkommen till Svenska Mässan i Göteborg.

 

Nordens mest omfattande eHälsokonferensprogram

Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till fördjupning och exempel från införanden.

Mer om konferensen

Utställning för lösningar inom eHälsa

Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.

Mer om utställningen

Det säger besökare om Vitalis konferens och utställning

“Det är ett smörgåsbord av kvalitativ kunskap från såväl utställare som föreläsare”

MarieLouise Antonsson, Systemspecialist IT-avdelningen, Region Skåne

“Det har varit jättebra, väldigt många intressanta föreläsningar med stor bredd.”

Anders Åkerlund, projektledare, Verksamhet, System och Digitalisering, Malmö Stad

“Det är viktigt att vi kommer samman, vi måste bli bättre på att samverka helt enkelt. Det kan vi göra på Vitalis och därför är det här en viktig mötesplats.”

Patricia Pommer, enhetschef, Helsingborg stad

“Kombinationen av den geografiska spridningen på besökarna och nya tekniska lösningar och digitaliseringar gör Vitalis till en jätteviktig mötesplats. Här kan man utbyta erfarenheter och få inspiration.”

Anders Åkerlund, projektledare, Verksamhet, System och Digitalisering, Malmö Stad

“Vitalis samlar Sveriges kommuner och regioner på en och samma plats. Om vi ska klara av omställningen mot en god och nära vård är det viktigt att vi samlas runt den frågan. Digitalisering är en av möjligheterna och därför är mässan viktig!”

Katarina Völgy, processledare, Storstockholm

"I år var Vitalis om möjligt än mer lyckat än vad det brukar vara. Allt från talare, ämnen till mässan och alla utställare. För mig som innovationsledare är det supereffektivt att vara på Vitalis för att upprätthålla nätverk, se trender och få effektiva leverantörsmöten. Jag förstår att det ligger mycket hårt arbete bakom att få allt detta på plats i en perfekt mix."

Per Englund, innovationsledare, Region Stockholm

Prenumerera på Vitalis nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mässan och konferensen.

Prenumerera på nyhetsbrev

Datum för kommande mässor

2024: 13-16 maj
2025: 20-22 maj

Vitalis Main Partners & Sponsors

Media Partner

Partners