Nordens mest kompletta utställning för lösningar inom eHälsa

Vitalis 2023 inleds med en Opening Keynote den 22 maj, konferensprogrammet och utställningen startar den 23-25 maj

Vitalis 2023 inleds med en Opening Keynote den 22 maj, konferensprogrammet och utställningen startar den 23-25 maj

Nätverka för den framtida hälsan

Vitalis och eHälsoområdet är i kraftig tillväxt och samlar nu över 6 000 deltagare, som under tre dagar skapar nya innovationer, affärer och samarbeten. Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.

Årets utställare

Välfärdsteknik och Egenmonitorering

– Lösningar trygga hem och boenden
En utställningsdel med fokus på välfärdsteknik, egenmonitorering, tillgängliga boendemiljöer samt vård och omsorg i hemmet.

Vitalis Open Stage
Centralt placerad i området finns en öppen scen med aktuellt program med fokus på bl.a. Välfärdsteknik och Egenmonitorering alla dagar. Se årets program »

Vitalis Open Stage

– Scenprogram med fokus på Välfärdsteknik och Egenmonitorering

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med tyngdpunkt på välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer, egenmonitorering och vård och omsorg i hemmet. Scenen ligger i en utställningsdel med många aktörer med lösningar och produkter inom samma område.

Aktiviteten är öppen för alla (inget konferenskort krävs).

Vitalis Matchmaking & Event Area

Välkommen till detta område för events, öppna seminarier och aktiviteter, i direkt anslutning till utställningen. Här äger även våra möten på eHealth Matchmaking rum, varje eftermiddag.

 

Inget konferenskort krävs.

Open Seminar Area

Välkommen att ta del av utbudet på Open Seminar Area på Vitalis mässgolv. Föreläsningarna erbjuds både sig som besökare till utställningen och du som har konferenskort. Många av föreläsningarna relaterar till ”Caring is Sharing – Exploiting Value in Data for Health and Innovation” ämnet för årets Medical Informatics Europe konferens som arrangeras parallellt med Vitalis i år.

 

Inget konferenskort krävs.

Fullt med aktiviteter på Vitalis utställning

Utställningen är en myllrande plats där nätverkande och affärer står i fokus, men här finns också mycket mer att upptäcka. Lyssna till ett fullspäckat scenprogram på Vitalis Open Stage, mingla med branschkollegor på eHealth Meetup, hör arbetsgivare pitcha sin arbetsplats på tre minuter och mycket mer! Får en samlad bild över alla aktiviteter på Vitalis utställning här.

Läs mässtidningen för Vitalis 2023

Digital mässtidning

Hosted by

        

 

Vitalis Main Partners

                 

            

 

Media Partner

     

 

International Broadcasting Partner

 

Samarbetspartners

                 652_vp06-gbg-stad

                 

         656_vp10-nordic_medtest  

                  Sciety logo    

            

 

Partner organisations

Business Region Göteborg, IneraE-Hälsomyndigheten, MedTech WestSahlgrenska Science Park, Sjukhusläkarna, Socialdepartementet, Socialstyrelsen, Swedish Medtech, Svensk Medicinteknisk Förening, Svensk förening för Medicinsk InformatikSvenska Institutet för StandarderSveriges Kommuner och Regioner, Sveriges Läkarförbund, Svensk sjuksköterskeförening och Vårdförbundet