Aktiviteter på Vitalis

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis

Vitalis Open Stage

– Scenprogram med fokus på Välfärdsteknik och Egenmonitorering

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med tyngdpunkt på välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer, egenmonitorering och vård och omsorg i hemmet. Scenen ligger i en utställningsdel med många aktörer med lösningar och produkter inom samma område.

Aktiviteten är öppen för alla (inget konferenskort krävs).

Vitalis Matchmaking & Event Area

Välkommen till detta område för events, öppna seminarier och aktiviteter, i direkt anslutning till utställningen. Här äger även våra möten på eHealth Matchmaking rum, varje eftermiddag.

 

Inget konferenskort krävs.

Open Seminar Area

Välkommen att ta del av utbudet på Open Seminar Area på Vitalis mässgolv. Föreläsningarna erbjuds både sig som besökare till utställningen och du som har konferenskort. Många av föreläsningarna relaterar till ”Caring is Sharing – Exploiting Value in Data for Health and Innovation” ämnet för årets Medical Informatics Europe konferens som arrangeras parallellt med Vitalis i år.

 

Inget konferenskort krävs.

Vitalis Recruitment Slam

Intresserad av ett nytt jobb? På Vitalis Recruitment Slam får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sitt erbjudande som arbetsgivare på tre minuter. Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!

På Open Stage i utställningen, kl 12.20-12.50 både onsdag 24 maj och torsdag 25 maj

Aktiviteten är öppen för alla (inget konferenskort krävs).

eHealth matchmaking

Alla konferensdelegater och utställare på Vitalis erbjuds möjligheten att delta i matchmaking. Här kan du träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare samt höra de senaste nyheterna inom eHälsa.

A great pitch@vitalis

Här sätter de mest innovativa Healthtech bolagen ljus på nya digitala lösningar inom vård och omsorg. Lyssna till korta pitchar där 9 företag presenterar sina innovationer, följt av frågor från en namnkunnig panel.Välkommen till ett medryckande arrangemang med hög energi och puls!
 
När: Tisdag 23 maj, kl 11-12.30
Var: Vitalis Matchmaking and Event Area (i utställningen)
 
Inget konferenskort krävs, ingår i mässéntrebiljetten

Poddstudio på Vitalis

I år kan du följa poddsändningar direkt från Vitalis utställning. Här kan du lyssna till Näravårdpodden där Lisbeth Löpare Johansson, samordnare Nära vård SKR, samtalar med personer som på olika sätt speglar den förändring som behövs i omställningen mot Nära vård. Och Vårdjungeln som folkbildar svenskarna om hur vårdsystemet fungerar med experter från olika delar av vårdsystemet och husdoktor Dr Mikael.

eHealth Meetup den 22 maj

Välkommen att landa och ladda upp inför intensiva konferensdagar! Vitalis bjuder in till en enkel afterwork där vårdgivare, myndigheter, leverantörer och andra kan träffas under enkla former. Här får du möjlighet att nätverka med nya och gamla kollegor i branschen och delta i intressanta diskussioner med after work-priser i baren. Eventet är kostnadsfritt.
 
När: 22 maj kl. 17:30-19:30
Var: Kongressfoajén via entré 5, Svenska Mässan

Nätverksmingel i utställningen, tisdag kl 17-19

Välkommen att summera Vitalis första dag och mingla med nya och gamla branschkollegor i utställningen direkt efter mässans stängning. Möjlighet att köpa dryck och snacks finns på plats, ingen föranmälan krävs.

 
När: Tisdag 23 maj, kl. 17-19
Var: Vitalis utställning

Välkommen till Vitalis festmiddag!

Den 24 maj bjuder vi in till en helkväll med mingel, läcker trerättersmiddag och storslagen underhållning i Kongresshallen, Svenska Mässan. Kvällen fortsätter på topp med liveband, DJ och dans till sent på kvällen. En oförglömlig kväll utlovas!