Nordens mest kompletta utställning för lösningar inom eHälsa

Nätverka för den framtida hälsan

Vitalis och eHälsoområdet är i kraftig tillväxt och samlar nu över 6 000 deltagare, som under tre dagar skapar nya innovationer, affärer och samarbeten. Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.

Scener i utställningen

Vitalis Open Stage

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med tyngdpunkt på välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer, egenmonitorering och vård och omsorg i hemmet. Scenen ligger i en utställningsdel med många aktörer med lösningar och produkter inom samma område.

Scenen är öppen för alla besökare

Vitalis Matchmaking & Event Area

Välkommen till detta område för events, öppna seminarier och aktiviteter, i direkt anslutning till utställningen. Här äger även våra möten på eHealth Matchmaking rum.

Scenen är öppen för alla besökare

Open Seminar Area

Välkommen att ta del av utbudet av öppna seminarier på Open Seminar Area. Scenen ligger i Vitalis utställning och bjuder på ett brett utbud av programpunkter.

Scenen är öppen för alla besökare

Välfärdsteknik och Egenmonitorering

En utställningsdel med fokus på välfärdsteknik, egenmonitorering, tillgängliga boendemiljöer samt vård och omsorg i hemmet.

Möt branschens ledande aktörer

Vitalis erbjuder Nordens mest kompletta utställning för lösningar inom eHälsa. Här träffar du över 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.

Fullt med aktiviteter på Vitalis utställning

Utställningen är en myllrande plats där nätverkande och affärer står i fokus, men här finns också mycket mer att upptäcka. Lyssna till ett fullspäckat scenprogram på Vitalis Open Stage, mingla med branschkollegor på eHealth Meetup, hör arbetsgivare pitcha sin arbetsplats på tre minuter och mycket mer! Får en samlad bild över alla aktiviteter på Vitalis utställning här.

Läs mässtidningen för Vitalis 2023

Digital mässtidning

Vitalis Main Partners

          

 

Media Partner

     

 

Samarbetspartners

                 652_vp06-gbg-stad

             

       656_vp10-nordic_medtest  

                  Sciety logo    

            

 

Partner organisations

Business Region Göteborg, IneraE-Hälsomyndigheten, MedTech WestSahlgrenska Science Park, Sjukhusläkarna, Socialdepartementet, Socialstyrelsen, Swedish Medtech, Svensk Medicinteknisk Förening, Svensk förening för Medicinsk InformatikSvenska Institutet för StandarderSveriges Kommuner och Regioner, Sveriges Läkarförbund, Svensk sjuksköterskeförening och Vårdförbundet