Vitalis konferens

Nordens mest omfattande konferensprogram inom framtidens hälsa, vård och omsorg

Nordens mest omfattande konferensprogram inom framtidens hälsa, vård och omsorg

Nordens mest omfattande konferensprogram inom framtidens hälsa, vård och omsorg

Vitalis konferens har fokus på de stora framtidsfrågorna inom hälsa, vård och omsorg. Världsledande expertis och forskning varvas med kunskapsöverföring och framgångsrika exempel som inspirerar och driver nödvändig utveckling mot framtidens hälso- och sjukvård.

Med ca 400 programpunkter i parallella spår, totalt över 200 timmar konferens och ett 15-tal fördjupande workshops, erbjuds en unik inblick i den senaste utvecklingen inom bland annat e-hälsa, välfärdsteknologi, AI och digitalisering. Här ges viktiga verktyg, oavsett om du jobbar med patient, är beslutande ledare eller politiker.

Välkommen till Vitalis och var med och sätt agendan för framtidens hälsa, vård och omsorg!


Vitalis 2025 inleddes med en Opening Keynote på måndag den 19 maj, följt av konferensprogrammet och utställning den 20-22 maj. Ta del av konferensprogrammet på plats, helt remote eller en kombinationVälkommen till Svenska Mässan i Göteborg!

Upptäck Vitalis konferens

Konferensprogrammet

Ta del av ca 400 programpunkter i parallella spår, totalt över 200 timmar konferens och ett 15-tal fördjupande workshops.

Konferensprogram 2024

Urval av konferensspår

Här får du en överblick över spåren på Vitalis konferens, låt det bli en väg in i programmet och en möjlighet att upptäcka nya områden.

Konferensspår 2024

Konferensämnen

Vitalis konferensprogram spänner över flera olika ämnen inom eHälsa. Här hittar du en sammanställd lista på flertalet av ämnena som lyfts.

Konferensämnen 2024

Programrådet kvalitetssäkrar innehållet på konferensen

Här presenteras medlemmarna i Vitalis programråd som med grund i föreläsningsförslagen tar fram konferensprogrammet. Vitalis programråd består av består av representanter ifrån tongivande organisationer som tillsammans kvalitetssäkrar konferensprogrammet.

Vitalis programråd 2024

Aktiviteter under konferensen

Utmärkelser

Under Vitalis delas flera prestigefyllda utmärkelsers. Tillsammans med våra olika samarbetspartners delar vi till exempel ut Vitalis stipendium, Sveriges eHälsokommun och HealthTech Award.

Se alla utmärkelser

Masterclass

Masterclass en grundläggande eHälsoutbildning med målet utbildningen är att ge en ökad förståelse för eHälsoområdets möjligheter och risker. Efter utbildningen tilldelas du ett utbildningsbevis.

Läs mer om Masterclass

eHealth Matchmaking

eHealth Matchmaking är Nordens största matchmaking inom eHälsa. Matchmakingen ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare och hitta nya affärsmöjligheter.

Läs mer om eHealth Matchmaking

Prenumerera på Vitalis nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mässan.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vitalis Main Partners & Sponsors

Media Partner