Aktiviteter på Vitalis

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Scener i utställningen

Vitalis Open Stage

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med tyngdpunkt på välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer, egenmonitorering och vård och omsorg i hemmet. Scenen ligger i en utställningsdel med många aktörer med lösningar och produkter inom samma område.

Scenen är öppen för alla besökare

Vitalis Matchmaking & Event Area

Välkommen till detta område för events, öppna seminarier och aktiviteter, i direkt anslutning till utställningen. Här äger även våra möten på eHealth Matchmaking rum.

Scenen är öppen för alla besökare

Open Seminar Area

Välkommen att ta del av utbudet av öppna seminarier på Open Seminar Area. Scenen ligger i Vitalis utställning och bjuder på ett brett utbud av programpunkter.

Scenen är öppen för alla besökare

Vitalis Recruitment Slam

Intresserad av ett nytt jobb? På Vitalis Recruitment Slam får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sitt erbjudande som arbetsgivare på tre minuter. Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

eHealth matchmaking

eHealth Matchmaking är Nordens största matchmaking inom eHälsa. Matchmakingen ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare och hitta nya affärsmöjligheter.
 
Aktiviteten är endast öppen för konferensdelegater, talare, investerare och utställare

A great pitch@vitalis

Här sätter de mest innovativa Healthtech bolagen ljus på nya digitala lösningar inom vård och omsorg. Lyssna till korta pitchar där 9 företag presenterar sina innovationer, följt av frågor från en namnkunnig panel. Välkommen till ett medryckande arrangemang med hög energi och puls!
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

Monteraktiviteter

Här ser du alla aktiviteter som händer i utställarnas montrar – ta del av demos, delta i tävlingar eller testa de senaste innovationerna.

Digitala kurser om openEHR

För andra året i rad finns det möjlighet för dig som konferensdelegat på Vitalis att anmäla dig till digitala kurser om openEHR.

Mer om kurserna