Aktiviteter på Vitalis

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Open Stage

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med fokus på bland annat cybersecurity, välfärdsteknik, hjälpmedel och egenmonitorering. Scenen ligger mitt i utställningen.
 
Scenen är öppen för alla besökare

Innovation Area

Vitalis innovation Area samlar programpunkter, aktörer och aktiviteter med fokus på innovation, entreprenörskap och framtid. Här visas de allra senaste lösningarna som kan förändra spelplanen för framtidens vård och omsorg – en mötesplats för dig som är nyfiken på det senaste, för dig som är innovatör och för dig med kapital att investera. Välkommen till ett tre dagar långt program, i hjärtat av Vitalis utställning!
 
Området är öppet för alla besökare

Vitalis Recruitment Slam

Intresserad av ett nytt jobb? På Vitalis Recruitment Slam får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sitt erbjudande som arbetsgivare på tre minuter. Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

eHealth Matchmaking

eHealth Matchmaking är Nordens största matchmaking inom eHälsa. Matchmakingen arrangeras i Vitalis utställning på Matchmaking Area och ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare och hitta nya affärsmöjligheter.
 
Aktiviteten är endast öppen för konferensdelegater, talare, investerare och utställare

A great pitch@vitalis

Här sätter de mest innovativa Healthtech bolagen ljus på nya digitala lösningar inom vård och omsorg. Lyssna till korta pitchar där 9 företag presenterar sina innovationer, följt av frågor från en namnkunnig panel. Välkommen till ett medryckande arrangemang med hög energi och puls!
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

Monteraktiviteter

Här ser du alla aktiviteter som händer i utställarnas montrar – ta del av demos, delta i tävlingar eller testa de senaste innovationerna.

Opening Reception

Västra Götalandsregionen och Göteborgs Stad bjuder in till välkomstmottagning i direkt anslutning till vår Opening Keynote. Välkommen att mingla med övriga deltagare och ladda upp inför kommande dagar.

 
När: 13 maj kl. 17:00-19:30
Var: Kongressfoajén via entré 5, Svenska Mässan
 
     

Nätverksmingel i utställningen

Välkommen att summera första dagen av Vitalis utställning och mingla med nya och gamla branschkollegor efter stängning. Möjlighet att köpa dryck och snacks finns på plats (dryckesbiljett ingår för konferensdeltagare), ingen föranmälan krävs
 
När: Tisdag 14 maj, kl. 17-19
Var: Vitalis utställning

Välkommen till Dinner & Club!

Den 15 maj bjuder vi in till en helkväll med mingel, storslagen underhållning, buffémiddag med efterföljande kaffe och minibakverk. Kvällen fortsätter på topp med liveband, DJ och dans till sent på kvällen. En oförglömlig kväll utlovas!
 
När: Onsdag 15 maj, kl. 19.30-01
Var: Kongresshallen

Digitala kurser om openEHR

För andra året i rad finns det möjlighet för dig som konferensdelegat på Vitalis att anmäla dig till digitala kurser om openEHR.

Mer om kurserna