Aktiviteter på Vitalis

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Nedan ser du en överblick över aktiviteter på Vitalis. Nya aktiviter uppdateras löpande

Open Stage

Välkommen att ta del av ett aktuellt program under tre dagar med fokus på bland annat cybersecurity, välfärdsteknik, hjälpmedel och egenmonitorering. Scenen ligger mitt i utställningen.
 
Scenen är öppen för alla besökare

Innovation Area

Vitalis innovation Area samlar programpunkter, aktörer och aktiviteter med fokus på innovation, entreprenörskap och framtid. Här visas de allra senaste lösningarna som kan förändra spelplanen för framtidens vård och omsorg – en mötesplats för dig som är nyfiken på det senaste, för dig som är innovatör och för dig med kapital att investera. Välkommen till ett tre dagar långt program, i hjärtat av Vitalis utställning!
 

Området är öppet för alla besökare

Poddstudio på Vitalis

För andra året i rad kan du följa poddsändningar direkt från Vitalis utställning. Här kan du lyssna till Näravårdpodden med Lisbeth Löpare Johansson, samordnare Nära vård SKR, Vårdjungeln med husdoktor Dr Mikael och Bättredelat som är ett initiativ inom GovtechSweden med Louise Callenberg.

 

Området är öppet för alla besökare

Vitalis Recruitment Slam

Intresserad av ett nytt jobb? På Vitalis Recruitment Slam får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sitt erbjudande som arbetsgivare på tre minuter. Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!
  
Aktiviteten är öppen för alla besökare

eHealth Matchmaking

eHealth Matchmaking är Nordens största matchmaking inom eHälsa. Matchmakingen arrangeras i Vitalis utställning på Matchmaking Area och ger dig en unik möjlighet att träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare och hitta nya affärsmöjligheter.
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

A great pitch@vitalis

Här sätter de mest innovativa Healthtech bolagen ljus på nya digitala lösningar inom vård och omsorg. Lyssna till korta pitchar där 10 företag presenterar sina innovationer, följt av frågor från en namnkunnig panel. Välkommen till ett medryckande arrangemang med hög energi och puls!
 
Aktiviteten är öppen för alla besökare

Monteraktiviteter

Här ser du alla aktiviteter som händer i utställarnas montrar – ta del av demos, delta i tävlingar eller testa de senaste innovationerna.

Nätverksmingel i utställningen

Välkommen att summera första dagen av Vitalis utställning och mingla med nya och gamla branschkollegor efter stängning. Möjlighet att köpa dryck och snacks finns på plats (dryckesbiljett ingår för konferensdeltagare), ingen föranmälan krävs
 
Tid och plats publiceras under våren 2025