Snabba frågor till Tietoevry om Vitalis

Suzana Johansson är Head of Marketing Nordic på Tietoevry Care, som medverkar vid årets Vitalis.

Varför deltar ni på årets Vitalis?
Alla Sveriges regioner och kommuner står inför en spännande förändringsresa där digitala verktyg är en viktig aspekt. Svensk sjukvård och omsorg står inför många strukturella förändringar de kommande åren, detta till följd av den demografiska och snabba digitala utvecklingen.

Under Vitalis kommer vi att presentera fördelarna med innovation och digital transformation inom sjukvård och omsorg. Ni kommer att få ta del av trender och insikter om framtidens digitala lösningar. Vi är såklart också nyfikna på att bjuda in till spännande dialoger med nya och befintliga kunder om hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar för smart digitalisering.

Beskriv kort er lösning/tjänst? Vilket problem löser ni?
Tietoevry Care moderniserar den nordiska vård- och omsorgssektorn med modulär, öppen och interoperabel mjukvara. Vi sätter människan i centrum i allt vi gör. Vårt mål är att förenkla vardagen för alla med digitala verktyg med automatiserade processer som krävs för att övergå till en mer förebyggande egenvård som bidrar till lägre vårdkostnader.

Vad hoppas ni få ut av ert deltagande?
Vi vill visa på fördelarna med digitalisering och innovation som sätter individens behov i centrum. Tillsammans med besökare vill vi starta dialoger om hur vi tillsammans gör vård och omsorg mer kvalitativ, konsekvent och tillförlitlig genom att effektivisera vårdvägar med processtöd, automatisering och datadrivna och AI-stödda verktyg.

Varför ser ni Vitalis som en viktig mötesplats för er och varför ska man besöka er monter/vad händer det för spännande hos er?
I vår monter får du chansen att kliva in en värld av de senaste innovationerna inom vård och omsorg. Prata med oss om era utmaningar och ta del av hur vi förenklar vardagen genom moderna system som möjliggör personliga anpassningar och stöd för automatiserade processer. Missa heller inte vår speakers-corner där vi tillsammans med våra kunder kommer presentera praktiska exempel som främjar digital transformation och innovation.

Om Tietoevry
Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.
Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com