Snabba frågor till InfoSolutions om Vitalis

Alex Stendahl är grundare och VD på InfoSolutions, som medverkar vid årets Vitalis.

Varför deltar ni på årets Vitalis?
– För att fysiskt nätverka med branschkollegor, bygga relationer och få möjlighet till givande och spännande samtal om framtidens vård. Sedan självklart för att visa upp våra produktnyheter vars syfte är att underlätta för vårdpersonal genom digitalisering.

Beskriv kort er lösning/tjänst, vilket problem löser ni?
– Vi är ett IT-bolag som brinner för att koppla ihop vården. Med våra lösningar bygger vi infrastruktur för svensk sjukvård där vi sätter samman laboratorier, journalsystem, remittenter och vårdgivare i ett enda nätverk och ser till att dem kan prata med varandra.


Alex Stendahl.

Vad hoppas ni få ut av ert deltagande?
– Nya insikter, inspiration och nya knutna kontakter i form av både kunder, samarbetspartners och potentiella medarbetare.

Varför ser ni Vitalis som en viktig mötesplats för er och varför ska man besöka er monter/vad händer det för spännande hos er?
– För att det är en bra mix av representanter från privata vårdgivare och offentlig sektor. Det är också bra för trendspaning och att hålla sig á jour med marknaden. I vår monter kommer nya innovationer inom vården att presenteras och lanseras. Förutom att prata med våra trevliga och kunniga medarbetare finns även möjlighet till lyxkaffe och roliga tävlingar.