Business Sweden ser fram mot Vitalis!

– Medverkar som digitala utställare, och presenterar exklusiv fire side chat: ”Why strategic ecosystems acceralate US entry by 2 years” 

Business Sweden: Accelererad introduktion till USA med strategiska program 
Svensk företagskompetens och svenska produkter och lösningar är hett eftertraktade på den amerikanska marknaden. Programmet Nordic Amplify, som är ett strategiskt samarbete mellan aktörer i de nordiska länderna och i USA, syftar till att korta tiden till marknad, ge tillgång till investeringar och accelerera tillväxtresan för de mest lovande nordiska bolagen inom digital hälsa och MedTech.

”Amplify gav oss ovärderliga insikter i de möjligheter och risker som det innebär när man går in på den amerikanska marknaden. Vi fick handfasta råd och konkreta steg att ta, vilket är ovärderligt för oss entreprenörer – vi behöver få saker gjorda varje dag!”, säger Glenn Bilby, grundare och VD på Quinematic som deltog i Amplify 2020-2021.

Ledande representanter för ekosystemet inklusive investerare inom digital hälsa i Life Science deltar i en exklusiv ”fire side chat” på Vitalis.  Möjligheterna och utmaningarna för att strategiskt växa i US presenteras tillsammans med Business Finland.

Träffa Business Sweden som närvarar i den digitala utställningen under hela Vitalis. Bland våra närvarande experter har vi även specialister från APAC och EMEA.

Why strategic ecosystems acceralate US entry by 2 years
19 maj  kl.1400-1500  Live Session and QnA (via chat)

Fire side discussion:  https://invitepeople.com/seminars/26290

  • Val Kratzman, Director, Healthcare at Business Finland (Moderator)
  • Tom Hearn, Partner at FCA Health Innovations
  • Jonathan Gertler, Managing Director at Bioventure Medtech Fund and CEO and Managing Partner at Back Bay Life Science Advisors
  • Rick Shrum, Chief Strategy Officer at WakeMed Health and Hospitals
  • John McConnell, CEO Emeritus and Executive Director of Wake Forest Healthcare Ventures

 

Varmt välkomna!
Britta Stenson, Claudia Hidou och Jonas Thulin

Läs mer om Business Sweden här: https://www.business-sweden.com/