Vd för SecMaker "Vi är odelat positiva till Vitalis"

Niklas Anderson, vd på SecMaker förblir positiv till Vitalis och dess roll som Nordens ledande mötesplats inom e-hälsa. Med en besökarökning på 12 % från föregående år ser framtiden ljus ut för Vitalis och SecMaker ser fram emot att vara en del av den framtiden.
– Vi är odelat positiva till Vitalis och förblir trogna till mässan inför nästa upplaga, säger Niklas Anderson

Vad får SecMaker att vilja återkomma till Vitalis?
– Alla viktiga kunder finns på plats under ett och samma tak. SecMaker har över 750 000 användare inom vård och kommuner i Sverige som vi vill informera och få att känna sig trygga med valet av oss som leverantör.

Vad skulle du säga har varit mest positivt under årets upplaga av Vitalis?
– Det har funnits många positiva aspekter under årets upplaga, bland annat möjligheten att tala som speaker partner vilket gjorde avtryck och hjälpte oss att förankra det vi gör på ledningsnivå inom våra målgrupper. Det var även väldigt tacksamt att kunna ta del av feedback direkt på mässgolvet från våra kunder och partners. Vi uppskattar både ris och ros. Denna typ av informationsinsamling ersätter minst 50 kundbesök! Med andra ord hjälper Vitalis oss som företag att etablera förtroende hos både ledningsgrupper, partners och hos våra kunder, för att inte tala om att vi även säljer bra. I år fick vi med oss bra leads varav ett jättestort lead som vi redan börjat jobba med.

Niklas Anderson ser även värdet i att ha en samlad mötesplats för hela branschen
– Vitalis är en viktig mötesplats för samverkan med samarbetspartners, få av dem direkt konkurrerande. Vi hinner inte träffa dem annars. På Vitalis är ”alla” på plats.

Avslutningsvis, kan du med ett ord beskriva det bästa med Vitalis 2018?
– Inramningen. Svenska Mässan och Gothia Towers är verkligen den perfekta mötesplatsen. Allt bara funkar och man trivs i er härliga miljö. Min erfarenhet är att sådan kvalitet beror på bra ledarskap och en sann vilja att skapa en bra upplevelse.

Niklas Anderson och SecMaker kommer att återvända som utställare till Vitalis 2019 som går av stapeln 21-23 maj 2019 på Svenska Mässan i Göteborg.