Ny upplevelse av digital diktering med DS-9500 från Olympus

Dokumenthantering vid sjukvårdsinrättningar kan vara extremt tidskrävande – Tid som kunde spenderas effektivare på patienter och forskning. Att använda tiden effektivare kan även leda till en mer hälsosam balans i arbetslivet.
Lösningen: Diktering är snabbare än att skriva. Olympus digitala dikteringsenheter är konstruerade för användning på sjukvårdsinrättningar och läkarkontor. Den nya DS-9500 ger snabbare arbetsflöden tack vare enkel användning.
Bli inspirerad av en personlig video, eller av den nya produktvideon, och kom in den digitala dikteringsvärlden.

Digital diktering ger reducering av den tid som krävs för dokumenthantering, samtidigt som man upprätthåller en lika hög kvalitetsnivå. Dikteringar kan lämnas till en transkriberare, eller transkriberas direkt av taligenkänningsprogramvara. Den frihet som man erhåller kan användas på nya sätt – för mer produktivitet i arbetet och en bättre balans i arbetslivet.

Mobil diktering med den nya DS-9500:
– Enkel, intuitiv användning
– Datasäkerhet
– Hög inspelningskvalitet
– Trådlös dataöverföring för snabba arbetsflöden

Få mer tid över för fritid och familj
Upptäck hur dokumenthantering med DS-9500 låter användarna spendera mer tid med sina familjer i denna personliga historia:
https://www.youtube.com/watch?v=CbOLUl5mIGI

Digital diktering för mer produktivitet
När det gäller förberedelser för medicinska resultat är tid pengar. Med digital diktering blir fler resultat möjliga och produktiviteten för varje läkare kan ökas.

Mobil sändning av dikteringar – Arbetsflöde utan tidsförluster
Med den nya WiFi-funktionen kan dikteringsfiler skickas snabbt och enkelt via e-post – var som helst och när som helst. Fördelarna är uppenbara: dikteringarna behandlas ytterligare utan tidsförluster. Och du kan använda din tid på väg någonstans på ett effektivare sätt.

Hög inspelningskvalitet. Var som helst, när som helst.
Var du än är – på kontoret eller på språng – det speciella tvåmikrofonssystemet garanterar hög inspelningskvalitet i alla miljöer.

Upplev den nya världen av digital diktering i DS-9500-produktvideon:

https://www.youtube.com/watch?v=bU29PdlwcIc&feature=youtu.be

Besök vår hemsida för mer information om produkterna:
www.olympus.se/dikterat-dokumenterat