Varför ställa ut?

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Träffa beslutsfattare i vård och omsorg

Varje år besöks Vitalis av beslutsfattare från den svenska hälso-/och välfärdssektorn: politiker, verksamhetsansvariga, projektledare, IT-chefer, kliniskt verksamma, socialchefer och upphandlingsansvariga. Många av dem har krav på sig att öka vårdkvaliteten för patienter, klienter och brukare. De besöker Vitalis för att samla all den information de behöver för att kunna ta de bästa investeringsbesluten.

Stärk ditt varumärke

Syns bland branschens absoluta nyckelpersoner och ledande leverantörer.

Träffa beslutsfattare från hela landet

Visa dina lösningar för över 6 000 besökare som beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar

Förstärk relationen till nuvarande kunder

Ge era kunder extra förmåner och förbokade möten – det perfekta tillfället till att skapa långvariga relationer!

 

Detta tycker våra utställare om Vitalis 2019

”Vi fick höra av en kollega att Vitalis är en nyckelarena för eHälsa i Norden. Därför ställde vi ut här för första gången i år. Syftet var i första hand att stödja våra partners och distributörer av Hylands plattform, som hanterar alla typer av data, dokument och bilder. Vi har fått en väldigt fin respons på våra aktiviteter under taglinen See your whole patient, som går ut på att ge samlad tillgång till alla data runt en patient. Vi har mött exakt den målgrupp vi hoppades på här på Vitalis. Vi är väldigt nöjda och kommer definitivt tillbaka nästa år!”
Ben Ramsay, account manager, Hyland Software, USA/Storbritannien

”Även om vi medverkat på olika sätt tidigare hade vi i år, för första gången, en egen monter på Vitalis. Vi ville kommunicera ut alla nyheter kring digitaliseringen i vården och visa upp våra projekt ihop med andra aktörer. Till exempel vad som händer när vi får ett nytt journalsystem och hur det påverkar medarbetarna i deras vardag. Vi hade också ett eget seminarium här på Vitalis, Tillsammans i en digital vardag, dit vi bjöd in 450 av våra egna medarbetare. Intresset har varit enormt!”
Karin Bergström, projektledare, Västra Götalandsregionen

”För oss har årets Vitalis varit superspännande! Vårt mål var att synliggöra de nya möjligheterna att göra diagnostik och minska trycket på den akuta sjukvården. Det handlar om att digitalisera på bred front, att komma åt beslutstöd på enklaste och bästa sätt. Vi ville träffa de som jobbar med de här frågorna: kreativa människor, beslutsfattare, politiker och tjänstemän inom hälso- och sjukvård. Där ju här, på Vitalis, de är. Vi har haft många givande samtal, precis som vi hoppades.”
Anne Västgård, policyansvarig, Roche Diagnostics

”Vi ställer ut på Vitalis eftersom vi sysslar med IT och ny teknik för hälsa och sjukvård och då är Vitalis den bästa mötesplatsen för oss. Årets medverkan har varit jättebra och vi har knutit många nya kontakter. Det har varit väldigt stort intresse och det har varit oerhört effektivt att ha ambulansen med sig och få något fysiskt att samlas kring. Vi har kört några demos varje dag och det har gjort att det kommit hit fler besökare. Även samarbetspartners har tagit hit personer och vi har kunnat visa vad vi faktiskt gör och inte bara berätta.”
Hanna Maurin Söderblom, Biträdande programansvarig för PICTA

”Det är första gången vi har en egen monter Vitalis och det har gått jättebra. Några av oss har varit här som deltagare tidigare och då känt att det hade varit kul att ha egen representation på plats. I år har vi resultat som vi vill sprida så vi ställer ut på Vitalis för att hitta nya samarbetspartners till olika projekt och knyta kontakter med de som har produkter att sälja till oss. Vi har haft bra flöde och är nöjda med vår medverkan.”
Andreas Lundqvist, Projektledare, Region Västerbotten