Varför ställa ut?

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Träffa beslutsfattare i vård och omsorg

Varje år besöks Vitalis av beslutsfattare från den svenska hälso-/och välfärdssektorn: politiker, verksamhetsansvariga, projektledare, IT-chefer, kliniskt verksamma, socialchefer och upphandlingsansvariga med målet att öka vårdkvaliteten för patienter, klienter och brukare. De besöker Vitalis för att samla all den information de behöver för att kunna ta de bästa investeringsbesluten.

Stärk ditt varumärke

Syns bland branschens nyckelpersoner och ledande leverantörer.

Träffa beslutsfattare från hela landet

Träffa beslutsfattare från hela landet – visa dina lösningar för tusentals besökare som beslutar om eller påverkar inköp.

Förstärk relationen till nuvarande kunder

Ett perfekt tillfälle att nätverka och skapa långvariga relationer.

Medverka

på Vitalis utställning

Senaste nytt

från Vitalis

Detta tycker våra utställare/partners om Vitalis

”Ett mycket väl arrangerat evenemang med intressanta och viktiga diskussioner som bidrar direkt till e-hälsoutvecklingen. Vitalis visar att det går att digitalisera mässor och att kombinationen mellan digitala och fysiska möten faktiskt fungerar.”
Niclas Hugosson, CTO, Carasent ASA

”Vitalis 2021 blev så mycket mer än några mässdagar. Efterlängtade möten, inspirerande seminarier och krispiga paneldiskussioner! Dessutom mindre korvstoppning än tidigare år genom möjligheten att ta till sig kunskapen portionsvis – on demand ända till årets slut!”
Erica Bonns, barnläkare och medicinskt ansvarig på Visiba Care

”För oss har årets Vitalis varit superspännande! Vårt mål var att synliggöra de nya möjligheterna att göra diagnostik och minska trycket på den akuta sjukvården. Det handlar om att digitalisera på bred front, att komma åt beslutstöd på enklaste och bästa sätt. Vi ville träffa de som jobbar med de här frågorna: kreativa människor, beslutsfattare, politiker och tjänstemän inom hälso- och sjukvård. Där ju här, på Vitalis, de är. Vi har haft många givande samtal, precis som vi hoppades.”
Anne Västgård, policyansvarig, Roche Diagnostics

”Vi ställer ut på Vitalis eftersom vi sysslar med IT och ny teknik för hälsa och sjukvård och då är Vitalis den bästa mötesplatsen för oss. Årets medverkan har varit jättebra och vi har knutit många nya kontakter. Det har varit väldigt stort intresse och det har varit oerhört effektivt att ha ambulansen med sig och få något fysiskt att samlas kring. Vi har kört några demos varje dag och det har gjort att det kommit hit fler besökare. Även samarbetspartners har tagit hit personer och vi har kunnat visa vad vi faktiskt gör och inte bara berätta.”
Hanna Maurin Söderblom, Biträdande programansvarig för PICTA