Varför ställa ut?

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Vitalis är en självklar plats för att introducera nya lösningar för branschen. Över hälften av besökarna till Vitalis beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar – vilket tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Träffa över 5 000 medverkande, beslutsfattare och verksamhetsansvariga

Varje år besöks Vitalis av beslutsfattare från den svenska hälso-/och välfärdssektorn: politiker, verksamhetsansvariga, projektledare, IT-chefer, kliniskt verksamma, socialchefer och upphandlingsansvariga. Många av dem har krav på sig att öka vårdkvaliteten för patienter, klienter och brukare. De besöker Vitalis 2019 för att samla all den information de behöver för att kunna ta de bästa investeringsbesluten.

 

Stärk ditt varumärke

Syns bland branschens absoluta nyckelpersoner och ledande leverantörer.

Träffa beslutsfattare från hela landet

Visa dina lösningar för tusentals besökare som beslutar om eller påverkar inköp och förhandlingar

Förstärk relationen till nuvarande kunder

Ge era kunder extra förmåner och förbokade möten – det perfekta tillfället till att skapa långvariga relationer!

 

”Vi har satt upp ett ambitiöst mål med eHälsovisionen 2025. Vi har nästan 100 procent digitala journaler och nästan lika hög andel digitala recept. Vi har kvalitetsregister med en mängd data, vitala för forskning och utveckling. Samtidigt används faxapparater flitigt. Patientjournaler printas fortfarande ut. Det är, ärligt talat, absurt. Och ett större hot mot vår personliga integritet än den digitala utvecklingen.”
Annika Strandhäll, socialminister, invigningstalare på Vitalis

”Vi är jättenöjda med årets Vitalis. Det här är ett viktigt event för oss. Fallprevention är ett exempel som vi lyft fram på årets mässa: vi erbjuder en unik lösning för att förhindra fall, öka patientsäkerhet och minska kostnader. Vi har fått konkreta leads på årets mässa, även om det inte är det primära målet. Vi kommer absolut tillbaka nästa år!”
Johan Folkunger, Sverigechef, Philips

”Årets mässa har varit väldigt intensiv. Jag tycker vi börjar få en bättre spänst i dialogen – det kommer underifrån, som en gräsrotsrörelse ute på sjukhusen. Responsen här på Vitalis har varit väldigt positiv, väldigt framåtlutad, mer utmanande än tidigare.”
Jonas Golan, Healthcare Lead, Microsoft

”Förra året var en jättebra mässa för oss. Men årets har varit ännu bättre, den har tagit oss till nya nivåer. Vi har fått väldigt bra feedback från våra kunder och haft flera bokade grupper här i montern och i förbokade konferensrum. Självklart är vi med igen på nästa Vitalis.”
Stefan Blomén, försäljningschef, Ascom Sverige

”Det har varit fantastiska mässdagar! I år har vi lyft fram mobila lösningar, t ex inom hemtjänst och specialistsjukvård. Vi har också visat AI-lösningar när det gäller analyser av data och genetik, där man ser potentialer. Vi är mycket nöjda med årets Vitalis och är garanterat med igen nästa år. Större och bättre!”
Inge Andersson, Head of Product Portfolio, Tieto

Se fler kommentarer från besökare och utställare till Vitalis 2018 >