Medverka som utställare

En unik möjlighet att träffa de viktigaste IT-beslutsfattarna inom hälsa, vård och omsorg på samma gång.

En unik möjlighet att träffa de viktigaste IT-beslutsfattarna inom hälsa, vård och omsorg på samma gång.

Stefan Blomén, försäljningschef, Ascom Sverige
”Det har varit ett enormt tryck i vår monter. Vi har mött ett väldigt stort intresse för våra produktlanseringar Ascom Telligence och Ascom Digistat.  och fört många seriösa affärssamtal. Det här är faktiskt den bästa mässan vi varit med på någon gång!”

Cecilia Täkte, affärsområdeschef, Tieto
”Årets Vitalis har varit fantastisk, vi är jättenöjda! Vi har otroligt mycket besökare i båda våra montrar. I den nya utställningsdelen Smarta hem och boenden har vi stått tillsammans med små innovativa bolag och kunnat lansera vårt koncept Tieto Smartcare, som genom digitalisering möjliggör sjukvård i hemmet. Det har varit väldigt lyckat!”

Utställning och konferens arrangeras i samspel med varandra. Det innebär bland annat att konferens­delegaterna direkt kan ta del av produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.

Här visar branschens ledande aktörer och leverantörer bland annat system för journalhantering, vårddokumen­tation, informationsöverföring, läkemedelshantering, beslutsstöd, mobila verksamhetsstöd, säkerhet, telemedicin, övervakningssystem, invånartjänster och mycket annat.

Här finns alla stora beslutsfattare och inköpare
Mer än två tredjedelar av besökarna är helt ansvariga för eller delaktiga i köpbeslut, och nästan hälften av besökarna uppgav att de planerar köp av lösningar de sett i utställningen. Siffror som tydligt anger vikten av att finnas på plats!

Vill du vara med och göra affärer? Kontakta oss.

SpeakerPartner-möjlighet

Som utställare har du möjlighet att marknadsföras i konferensprogrammet samt få 30 minuters föreläsningstid i programmet.

Hyr mötesrum

Ta chansen att nätverka med dina besökare i avskildhet direkt på mässgolvet!

Partnerpaket och exponeringstjänster

Som partner till en, eller varför inte flera av Svenska Mässans mässor, mötesplatser och evenemang har du möjlighet att glänsa extra mycket och extra tydligt.