Press

Press under Vitalis 2020

Under Vitalis är Press Centre inte öppet. Ackrediteringarna hämtas ut i entrén (entré 5, mot korsvägen).

Pressackreditering

Som journalist behöver du ackreditera dig för att komma in på Vitalis. Ansökan om ackreditering ska innehålla för- och efternamn, uppdragsgivare för att bevaka Vitalis samt kontaktuppgifter.

Vill du ackreditera dig under Vitalis, kontakta pressansvarig Malena Eklund via mejl: malena.eklund@svenskamassan.se eller telefon +46 (0)31-708 82 36.

Presskontakt

Malena Eklund
E-post: malena.eklund@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)31-708 82 36

OBS! Vår presservice riktar sig till den arbetande pressen, som vi med glädje försöker hjälpa på alla sätt. På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Bilder från Vitalis 2019

Ett axplock av bilder från Vitalis 2019

Pressreleaser från Vitalis

Pressmeddelanden och nyheter från Vitalis

Pressreleaser från utställare

Läs utställarnas pressreleaser och nyheter

Logotyper Vitalis

Vitalis logotype i EPS-format

Vitalis logotype i PNG-format

Vilken fil ska jag välja?

EPS

Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG

Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

 

De två senast publicerade nyheterna:

Se alla nyheter

Inga resultat

Vem tar hem Vitalis-stipendiet?

24 juni / 2020

Klart för final i Vitalis-stipendiet 2020! Och det står mellan tre bidrag: En app som registrerar och följer upp att patienter tar sin medicin och ger stora vinster för vården. En transparent och standardiserad journaldokumentation där patienten själv är delaktig. Ett digitalt självskattningstest för misstänkt coronasmitta, som avlastat 1177 Vårdguiden.   Slutstriden får e...

Läs vidare

Microsoft visar nya samarbeten: "Krisen skyndar på en förändring"  

21 april / 2020

Coronakrisen påskyndar vårdens digitala omställning. Teknikskiften som låg ett, två eller fem år fram i tiden sker plötsligt här och nu. – Vi vill visa upp sådana kundcase, säger Mathias Ekman på Microsoft, som bjuder in till pre-konferens i anslutning till Vitalis. För tredje året i rad genomför Microsoft sin pre-konferens i Svenska Mässans lokaler dagen innan Vitalis öppnar. Anledningen är e...

Läs vidare

Bilder från Vitalis 2017

Gå till Flickr