Netgain AB

  • Monter: B03:61

Beskrivning

Netgain hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Med våra experter inom digital automation effektiviserar vi era manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet.

DESIGN
Standardisera processarbetet! Service Automation Framework är en praktisk metod för att på ett effektivt sätt designa och implementera automatiserade tjänster. Vi tillämpar metoden som bas i våra projekt samt kan via partnerskap med SAFA (Service Automation Framework Alliance).

AUTOMATE
Netgain är experter inom ledande digitala plattformar för att etablera och vidareutveckla automatiserade tjänster. Med en plattform för service automation etableras en förbättrad användarupplevelse och automatiserade affärsprocesser – för hela företaget. Vi är specialister inom ServiceNow och CA Technology.

ACCELERATE
Genom Robotic Process Automation (RPA UiPath) kan manuella repetitiva uppgifter minimeras och ni kan låta roboten direkt automatisera mot ett systems gränssnitt, utan krav på avancerade och komplexa integrationer.

Adressuppgifter
Netgain AB
Kistagången 20 B
164 40 Kista
SVERIGE
telefon
070-3476253

I denna montern finns även