Dagens Patient

  • Lokal: B07:02

Beskrivning

SPETSPATIENTER PÅ VITALIS

I år anordnar spetspatient-nätverket en mötesplats speciellt för patienter på Vitalis! Välkommen att delta och snacka utvecklingsfrågor i hälso- och sjukvården.

Patienter är de viktigaste personerna i vården och därför vill Vitalis för första gången öppna upp för att patienter som är intresserade av vårdfrågor ska kunna delta på mässan. Du som presenterar dig som patient – och därmed inte läkare, inköpare, företag– i det här sammanhanget, kan besöka mässan kostnadsfritt.

På mässgolvet kommer vi att ordna en mötesplats där vi diskuterar system- och teknikfrågor utifrån ett patientperspektiv, till exempel hur vi patienter kan förklara våra behov för utvecklare och leverantörer. Vi guidar dig rätt både i konferensprogrammet och på mässgolvet. Vi ordnar turer där vi tillsammans går runt på mässgolvet och pratar med utställare. Tillsammans med Vitalis har vi satt ihop ett speciellt konferensspår som är öppet att lyssna på för alla.

Det finns ett begränsat antal biljetter att dela ut, så först till kvarn gäller!
För att få en biljett, kontakta Hanna Svensson före 19/5, så får du din biljett digitalt. hanna.m.svensson@gmail.com

Mötesplatsen är finansierad av projektet Spetspatienter och det strategiska innovationsprogrammet Swelife.

SPETSPATIENTER – EN NY RESURS FÖR HÄLSA
En spetspatient är en patient (eller närstående) som i kontakt med livsomvälvande sjukdom utvecklar strategier och metoder för att maximera ”må-bra-tiden”.
Vi tror att fler kan bli spetspatienter med hjälp av egenvårdsutbildning och tillgång till bra verktyg och detta ska projektet bidra med. Målet är ett kompetenscenter som ska ge förutsättningar för att öka kontaktytorna mellan spetspatienter å ena sidan och andra patienter (och närstående), vård, forskning, företag och liknande å andra sidan. Läs mer på dagenspatient.ringla.nu/i-fokus/vitalis.

SWELIFE
Swelife arbetar för att stärka life science i Sverige och en förbättrad folkhälsa. Vi arbetar långsiktigt för att Sverige ska kunna erbjuda goda förutsättningar för en hälso- och sjukvård i världsklass samt en life science-sektor som växer stadigt, ligger i framkant och är konkurrenskraftig på en global marknad. Swelife är ett strategiskt innovationsprogram som är finansierat av Vinnova och olika projektparter. Läs mer på swelife.se.

Adressuppgifter
Dagens Patient
C/O Care of Conning
11647 Stockholm
SVERIGE
telefon
0706 936674
Följ utställaren på

Produkter & tjänster

Produktregister

Årets nya utställare

Varumärken och representerade företag

Representerat företag visas med en bock

I denna montern finns även