Doro AB

  • Monter: Smart hem och boenden

Beskrivning

På Doro vill vi göra åldrandet till ett självständigt, stärkande och innehållsrikt livsskede. Seniorer ska kunna ta för sig av livet och göra det de vill. Vi utvecklar och erbjuder tjänster och produkter som hjälper seniorer att leva ett tryggt, självständigt och innehållsrikt liv.

Förutom positionen som global marknadsledare i kategorin – telekom för seniorer – erbjuder Doro även en bred portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar för äldre och funktionshindrade. Detta innefattar allt från digitala och analoga trygghetslarm, mobila trygghetslarm, produkter för fjärrtillsyn, sensorer, radiosändare, rökdetektorer och mycket mer. Sortimentet riktar sig i första hand till vård- och omsorgsgivare men även seniorer och deras närstående kan dra nytta av tjänsternas och produkternas fördelar.

Vi driver fem larmcentraler, varav två i Sverige – Malmö och Kalix. Våra larmcentraler är certifierade i informationssäkerhet, ISO 27001 och specialiserade på att ta emot trygghetslarm.

Doro är ett svenskt publikt bolag grundad 1974 och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap.

Läs mer:
www.doro.com
https://www.doro.com/sv-se/tjanster/response-by-doro/

Följ oss:
https://www.linkedin.com/company/38940/admin/
www.facebook.com/dorosverige

Följ utställaren på

Nyheter

Produkter & tjänster

Produktregister

Välfärdsteknologi

I denna montern finns även