Innofactor

  • Monter: B09:20

Beskrivning

Vi är en Microsoft Gold Partner och vår verksamhet baseras på att hjälpa dig att digitalisera ditt företag och utveckla dina affärsprocesser genom att använda alla möjligheter som finns inom Dynamics-plattformen. Vår expertis sträcker sig inom hela serien av Dynamics 365 och Cloud. Vi är också erkända leverantörer av vårt framgångsrika medlemssystem MMS. Hösten 2018 fick vi årets utmärkelse Microsoft Dynamics Partner vilket vi är väldigt stolta över. Innofactor Plc mottog priset “Outstanding Innovation” av Microsoft Corp’s 2018 Health Innovation Awards på HIMSS årskonferens och utställning i Las Vegas, Nevada, för lösningen Health Village som vi också kommer att visa under mässdagarna här på Vitalis.

På bloggen berättar vi mer både om våra kunder och våra egna erfarenheter. Följ oss gärna där eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så berättar vi mer om vad, hur och varför.

Förutom i Sverige finns vi i Finland, Norge och Danmark, det gör oss till en stark och kunnig rådgivare i de projekt vi bedriver tillsammans med dig. Kundbasen består av 1 500 företag och organisationer i Norden inom kommersiell och offentlig sektor.

Adressuppgifter
Innofactor
Drottninggatan 68, 5tr
11121 Stockholm
SVERIGE
telefon
+46 8 20 97 30

Varumärken och representerade företag

Representerat företag visas med en bock

I denna montern finns även