Varför besöka Vitalis?

Ta del av framtidens lösningar inom vård och omsorg.

Ta del av framtidens lösningar inom vård och omsorg.

Nätverka för den framtida hälsan

Hur skall vi arbeta framöver och hur kan vi nyttja ny teknik inom vård och omsorg? Och hur kan vi säkerställa att vi uppnår bättre resultat med mindre resurser?

Det är inga lätta frågor att besvara, och dessvärre går det inte att köpa en skräddarsydd IT-lösning direkt från butikshyllan. Vitalis hjälper er på resan – med 200 utställare, 200 seminarier och utbildningar som täcker in alla aspekter kring eHälsa och digitalisering. 5000 kollegor och experter i branschen träffas för att nätverka och diskutera på Vitalis, den enda konferensen och mässan i Europa som ger er den stora helhetsbilden. Gör er redo för den digitala omställningen!

 

Röster från Vitalis 2017

Camilla Ärlestål, Region Uppsala, Handläggare IT
”Jag är främst här för att knyta kontakter och har faktiskt hunnit knyta några redan. Vitalis är verkligen ett effektivt sätt att nå både befintliga och nya kontakter. Vi tittar främst på företag som levererar liknande system som vi arbetar med idag, för att bli inspirerade och se vad andra erbjuder. Vitalis är som en goodiebag, som erbjuder framtidslösningar, möte med aktörer och ett brett utbud av föreläsningar.”

Maria Storbjörk, Region Uppsala, Gruppchef Landstinget Uppsala Län
”Detta är en mötesplats där man har chans att synas, knyta kontakter och hänga med i trender samt inspireras av andras system. Vi har bland annat tittat på 3D-röntgen, det är egentligen inget nytt men vi är väldigt intresserade av att kunna se användarområdena av 3D hos oss. Även apparna har varit intressanta att se, vi jobbar själva med journaler i appen men det är intressant att se möjligheterna att utveckla vårt arbete.”

Ingrid Kjaer, Sykehuspartner, IT-ansvarig/Utvecklare, Norge
”Föreläsningarna och konferenserna har varit bra och lärorika! Det är alltid positivt att få en bredare bild av branschen i stort och att få se vad andra gör. Man kan alltid få med sig någonting nytt. Det är viktigt för att kunna se vad som händer runtom i Norden och hänga med i utvecklingen.”

Anders Andeberg, CAG Mawell, Försäljningschef
”Vitalis är spot on för oss, vi arbetar enbart inom E-Hälsa. Hela konceptet är bra, det är en träffpunkt för industrin och blir därför helt naturligt för oss att åka till för att möta partners och kunder. Det fanns många intressanta lösningar på golvet, vi har framförallt tittat på patientcentrerad hjälp, men även tekniker inom hemsjukvården är av intresse.”

konfkort

massbild2

konf