Varför besöka Vitalis?

Ta del av framtidens lösningar inom vård och omsorg.

Ta del av framtidens lösningar inom vård och omsorg.

Nätverka för den framtida hälsan

Hur skall vi arbeta framöver och hur kan vi nyttja ny teknik inom vård och omsorg? Och hur kan vi säkerställa att vi uppnår bättre resultat med mindre resurser?

Det är inga lätta frågor att besvara, och dessvärre går det inte att köpa en skräddarsydd IT-lösning direkt från butikshyllan. Vitalis hjälper er på resan – med 200 utställare, 400 seminarier och utbildningar som täcker in alla aspekter kring eHälsa och digitalisering. 6 000 kollegor och experter i branschen träffas för att nätverka och diskutera på Vitalis, den enda konferensen och mässan i Europa som ger er den stora helhetsbilden. Gör er redo för den digitala omställningen!

Vitalis invigning 2019Invigning av Vitalis konferens 2019.

Röster från besökare på Vitalis 2019

”Många av mina kollegor i Europa har talat mycket väl om Vitalis. Och nu, när jag är här för första gången, kan jag verkligen hålla med! Det här är en av de viktigaste konferenserna kring eHälsa vi har i Europa. I det seminarium jag håller är budskapet att få sjukvårdsorganisationer att uppvärdera hälsodata. Vi behöver digital teknologi för att hämta in och analysera data. Produkterna och tjänsterna, liksom de vetenskapliga sessionerna och nätverken som skapas här på Vitalis uppmuntrar verkligen till den nödvändiga förändringen!”
Dipak Kalra, president europeiska innovationsinstitutet i-HD, London

”Vitalis är viktig för oss på landstingssidan. Årets mässa visade en stor bredd och många nyheter. Konferensprogrammet innehöll heta ämnen. Inte minst kring informationssäkerhet, lagar, regler och riktlinjer. Frågor som vi redan jobbar med i Region Skåne. Det är viktigt att få bekräftat att vi är på rätt väg.”
Anna Steen, enhetschef, Region Skåne

”Vi har haft väldigt roligt på årets Vitalis och jag har lärt mig mycket nytt. Inte minst om allt som händer inom AI, artificiell intelligens. Det har nästan varit för många intressanta program samtidigt, ibland vet man inte vart man ska gå! Vi har också knutit många värdefulla kontakter på mässan.”
Anna Cederlund Lagerlöf, VD, Medipal Solutions, Stockholm

”Detta var mitt första besök på Vitalis. Vårt företag letar efter partners och jag har haft givande samtal med beslutsfattare och eHälso-ledare. Jag ser Vitalis som en utmärkt plattform för att föra de nordiska länderna närmare varann inom eHälsa. Jag uppskattar också de internationella panelerna och seminarierna på engelska. Kvaliteten har genomgående varit väldigt hög!”
Tuomas Ylä-Kauttu, director, Etsimo Healthcare, Helsingfors

”På årets Vitalis besökte jag många journalleverantörer, det har varit jätteintressant. Dessutom otroligt givande seminarier, till exempel om utvecklingen inom AI. Väldigt bra föreläsare – väldigt bra mässa!”
Johan Ulander, verksamhetsutvecklare, Försäkringskassan

”Vi har utnyttjat matchmaking-tjänsten och har haft tolv givande one-to-one-möten här på Vitalis. Vi har fått ny energi och hittat nya samarbetspartners, inte bara från Sverige utan även Norge, Finland och Tyskland. Mycket lyckat, vi är väldigt nöjda!”
Vishal Sisodia, CEO, Sumondo Healthcare, Indien/Danmark