Vitalis@himss

Inbjudan till svensk delegation till världens största eHälsoevent

Inbjudan till svensk delegation till världens största eHälsoevent

Kunskapsresa till HIMSS19, powered by Vitalis och HIMSS Nordic Community, 10-15 februari 

Kom med på en svensk delegations-/kunskapsresa till HIMSS19 i Orlando, världens största eHälsokonferens och mässa! Syfte med resan är att få nya insikter och kunskaper samt ge möjlighet till utökat nätverk inom eHälsa i Sverige – vilket positivt bidrar till snabbare utveckling och digitalisering på hemmaplan.

Initiativet till kunskapsresan sker i samråd mellan eHälsomyndigheten, SKL, Inera, Socialdepartementet och Swedish Medtech. Detta i samarbete med HIMSS och Vitalis. Upplägget för resan är att vi söndag kväll möts upp i Orlando för en välkomstträff. Måndag eftermiddag har vi gemensam workshop, där kunskapsinnehållet är framtaget i samverkan med Vitalis. På workshopen diskuterar vi aktuella och intressanta områden för eHälsoutvecklingen i Sverige. Under konferensdagarna (måndag–torsdag) ges möjlighet att sammanstråla för gemensam lunch.

För mer information, program samt länk för bokning av delegations-/kunskapsresan, klicka här. Kom med på en intressant och givande delegations-/kunskapsresa till världens största eHälsokonferens!

Om du har frågor eller funderingar kontakta Samordningskansliet på:
info@ehalsa2025.se

Mer information och kontaktuppgifter hittar du på:
www.ehalsa2025.se

Kontakt på Vitalis:
Hans Almvide
hans.almvide@gmail.com
Tel: +46722482240

Varmt välkomna!