Fokusområden i utställningen

Smarta hem och boenden

Sveriges befolkning blir allt äldre och det krävs nya arbetssätt och ny teknik, såväl i hemmet som på särskilda boenden, för att möta utmaningarna.

Robotics

Robotics@vitalis är en utställningsdel och ett aktivitetsområde kring robotar inom vård och omsorg.

eHealth matchmaking

Alla konferensdelegater och utställare på Vitalis erbjuds möjligheten att delta i matchmaking. Här kan du träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare samt höra de senaste nyheterna inom eHälsa.

Aktiviteter

Health Tech Pitch Day

För första gången arrangeras Health Tech Pitch Day på Vitalis, i samarbete med Di Digital, Dagens Medicin och Digital Hälsa. Här möts de mest innovativa healthtech-bolagen, makthavarna och investerarna för att sätta ljus på nya digitala lösningar inom vården. Vill du vara med och pitcha?

eHealth MeetUp

Dagen innan Vitalis bjuder Vitalis och VGR in till eHälsopub i Twentyfourseven, Gothia Towers lobbybar. Här får du möjlighet att nätverka med nya och gamla kollegor i branschen och delta i intressanta diskussioner med after work-priser i baren.

Vitalis fest

En kväll med fest och nätverkande tillsammans med konferensdelegater, föreläsare, mässbesökare och utställare under trevliga former i flera lokaler på Svenska Mässan. Välkommen den 26 augusti kl.19!

Monteraktiviteter

Våra utställare anordnar alltid aktiviteter i sina montrar.