Fokusområden i utställningen

Smarta hem och boenden

Sveriges befolkning blir allt äldre och det krävs nya arbetssätt och ny teknik, såväl i hemmet som på särskilda boenden, för att möta utmaningarna.

Robotics

Robotics@vitalis är en utställningsdel och ett aktivitetsområde kring robotar inom vård och omsorg.

Intelligent Hospital Pavilion

Intelligent Hospital Pavilion (IHP) visar upp framtidens intelligenta sjukhusmiljö uppbyggd på mässgolvet. Ta del av hur patienter, gestaltade av skådespelare, tas om hand på en supersmart, fullt digitaliserad klinik.

eHealth matchmaking

Alla konferensdelegater och utställare på Vitalis erbjuds möjligheten att delta i matchmaking. Här kan du träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare samt höra de senaste nyheterna inom eHälsa.

Aktiviteter

eHealth MeetUp

Dagen innan Vitalis bjuder Vitalis och VGR in till eHälsopub i Twentyfourseven, Gothia Towers lobbybar. Här får du möjlighet att nätverka med nya och gamla kollegor i branschen och delta i intressanta diskussioner med after work-priser i baren.

Vitalis Recruitment Slam

Vill du söka nytt jobb?

Då är du välkommen till Vitalis Recruitment slam. Här får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sina organisationer och berätta om vad de kan erbjuda som arbetsgivare på tre minuter. Kanske är det något som passar just dig? Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!

Monteraktiviteter

Våra utställare anordnar alltid aktiviteter i sina montrar.

Vitalis fest

En kväll med fest och nätverkande tillsammans med konferensdelegater, föreläsare, mässbesökare och utställare under trevliga former i flera lokaler på Svenska Mässan.

Vitalis LIVE – en del av vår digitala satsning

Under Vitalis har du möjlighet att uppleva utställningen digitalt, i realtid, på vår Facebooksida.