Fokusområden i utställningen

Smarta hem och boenden

Sveriges befolkning blir allt äldre och det krävs nya arbetssätt och ny teknik, såväl i hemmet som på särskilda boenden, för att möta utmaningarna.

Robotics

Robotics@vitalis är en utställningsdel och ett aktivitetsområde kring robotar inom vård och omsorg.

Intelligent Hospital Pavilion

Intelligent Hospital Pavilion (IHP) visar upp framtidens intelligenta sjukhusmiljö uppbyggd på mässgolvet. Ta del av hur patienter, gestaltade av skådespelare, tas om hand på en supersmart, fullt digitaliserad klinik.

eHealth matchmaking

Alla konferensdelegater och utställare på Vitalis erbjuds möjligheten att delta i matchmaking. Här kan du träffa potentiella samarbetspartners, nå ut på nya marknader, träffa investerare samt höra de senaste nyheterna inom eHälsa.

Aktiviteter

eHealth MeetUp 20 maj

Dagen innan Vitalis bjuder Vitalis och VGR in till eHälsopub i Twentyfourseven, Gothia Towers lobbybar. Här får du möjlighet att nätverka med nya och gamla kollegor i branschen och delta i intressanta diskussioner med after work-priser i baren. Prova gärna Vitalis egen öl – Vital APA.

Välkommen den 20 maj kl. 18-20.

Vitalis Recruitment Slam

Vill du söka nytt jobb?

Då är du välkommen till Vitalis Recruitment slam. Här får du möjlighet att höra utställare och vårdgivare pitcha sina organisationer och berätta om vad de kan erbjuda som arbetsgivare på tre minuter. Kanske är det något som passar just dig?  Missa inte chansen att möta nästa potentiella arbetsgivare!

Vitalis Recruitment slam äger rum i Expohallen:
tisdag 21 maj kl 13.00-13.30
torsdag 23 maj kl 12.00-12.30

Monteraktiviteter

Se vad utställarna anordnar för aktiviteter i sina montrar.

Brown Bag Lunch Talks goes Vitalis The Art Of Real World Data – fast lane to future of health

Bakom Brown Bag Lunch Talks står svenska forskningsinstitutet RISE och hälso- & sjukvårdsföretaget MSD. Den 22 maj kl 11.30 – 13.00 gästar Brown Bag Lunch Vitalis för att diskutera aktuella ämnen i gränslandet mellan hälsa, vård och teknik. Du kan följa programmet och ställa frågor till talarna och panelen på Twitter via #msdbrownbag

Vitalis LIVE 2019 – en del av vår digitala satsning

Du har möjlighet att uppleva mässan digitalt, i realtid, genom att gå in på vår Facebooksida. Ställ frågor till utställare genom att kommentera videon eller bara titta!

Vi sänder live under tisdagen den 21 maj följande tider:

12.00 – 12.30
14.00 – 14.30
15.00 – 15.30
17.15 – 17.45

Sommarfest på Vitalis!

Välkommen till en kväll med fest och nätverkande tillsammans med konferensdelegater, föreläsare, mässbesökare och utställare under trevliga former i flera lokaler på Svenska Mässan. Vi börjar klockan 19 i restaurang Seasons och kvällen avslutas på högt upp på Heaven 23. Däremellan är det buffé, dryck och underhållning av olika slag. Dans till DJ för de som vill. Vi utlovar även Vitalis egen drink!

Fullbokat!